Špenát - Použila som mrazený špenát, ktorý som nerozmrazovala, ale hneď som ho dala do hrnca s malým množstvom vody. Pridala som morskú soľ, mletý čierny peper a trošku mletej rasce /ktorú zbožňujem/. Počkala som, kým všetko prejde varom a dodala som CELÉ čerstvé lístky špenátu, rukoly a čakanky. Tieto CELÉ lístky spôsobili to, že zahustili prívarok, takže nebol riedky a nežiadal si pridanie múky. Na panvici som na repkovom oleji osmažila šalotku /použite cibuľu vhodnú pre Vás/ a čerstvý cesnak /cesnak je bylinka, môže ju každý, nezapočítava sa do celkovej gramáže zeleniny/. Pred koncom som pridala červenú mletú papriku, pozor na ňu, aby Vám nezhorela, lebo zhorkne. Vajcia - Rozhodla som sa upraviť vajíčka /vždy používame 2 vajcia/ ako volské oká, ale hodia sa aj vajíčka uvarené na tvrdo. Chlieb a knäck sa mi nežiadali, avšak lakocinka v podobe manga áno. Tip: Ak ste v 3. fáze, môžete si pridať do špenátu na záver kokosové mlieko. Nezabudnite ho nechať prejsť varom.